Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Muža (†44) dokopali na smrť! V Česku vraždili dvaja Slováci
Zdielať na
Krimi

Muža (†44) dokopali na smrť! V Česku vraždili dvaja Slováci

Kriminalisti v susednom Česku objasnili brutálnu vraždu, ktorej hlavnými aktérmi boli dvaja Slováci . Tí po vzájomnej hádke dokopali na smrť svojho známeho. Údajní vrahovia sa dokonca nebáli činom pochváliť v hostinci.

44-ročný muž z Valašského Meziříčí chýbal rodine od polovice leta.  Policajti po ňom pátrali niekoľko mesiacov, no teraz jeho telo našli. "Obdržali sme informáciu , že pri Valašskom Meziříčí by mal byť zakopaný muž. Policajti na mieste pomocou sondy zistili, že je to pravda," konštatuje hovorkyňa zlínskej polície Jana Macalíková.

Vrahovia sa "pochválili" susedom

V provizórnom hrobe ležalo telo muža približne dva a pol mesiaca. Na stopu priviedli policajtov susedia údajných vrahov. Tým sa dvaja Slováci zverili, že svojho známého zabili a zakopali. Všetci si ale dlho mysleli, že sú to len opilecké reči. "Telo bolo uložené v spacáku. Veľkú úlohu v tomto prípade zohral alkohol. Presný motív, ale zatiaľ nepoznáme," dodáva Jana Macalíková.

Po kopancoch ho dorazili doskou

Dvaja kamaráti sa mali so svojim známym pohádať v jednom z rodinných domov neďaleko Valašského Meziříčí. Slová ale vzápätí vystriedali päste! Páchatelia podľa polície 44-ročného muža zvalili na zem, kde do neho kopali. Nakoniec ho ešte niekoľkokrát tresli drevenou doskou do hlavy. Bezvládne telo mali muži odniesť do záhrady, kde ho nechali dva dni. Potom sa ale zrejme k mŕtvole vrátili a zakopali ju.

V base môžu hniť 20 rokov

Aj keď sa obaja Slováci k vražde odmietajú priznať, sú už obvinení a preto skončili ve väzbe. Tam čakajú na súd, ktorý ich môže poslať za mreže až na 20 rokov.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Policajti_mŕtvola_šachta_Myjava

TV JOJ

Najčítanejšie správy